User Tools


regler

Regler for brug af DIKUs kantine

Følgende regler gør sig gældende for ophold i og brug af kantinen på DIKU:

 1. Efterladt mad skal markeres med navn og dato. Umarkeret mad og mad der er blevet dårligt smides ud. Kantinen har to brugerkøleskabe samt en fryser der kan benyttes til opbevaring. Buffetkøleskabet må ikke anvendes til opbevaring.
 2. Der betales ikke pant for flasker der er købt i kantinen, så tomme flasker og dåser skal afleveres tilbage og sorteres korrekt i de pantbeholdere der er placeret i nordenden.
 3. Alle er velkomne til at bruge køkkenet til madlavning hvis de rydder ordenligt op efter sig. Ved større madlavningsprojekter bedes man aftale det med bestyrelsen på forhånd.
 4. Vis hensyn over for andre folk i kantinen. Undgå derfor unødig støj i instituttets åbningstider. Brug gerne høretelefoner.
 5. Ryd op efter dig selv og fjern dit affald. Papaffald der ikke har været mad i kan smides det tilegnede bur i sydenden. Glasaffald skal i skraldespanden under vasken i køkkenet.
 6. Stil ting tilbage og vask dem op. Kopper, tallerkener o.l. skal ikke efterlades andre steder på instituttet.
 7. Er bakken med opvask fyldt? Start Ken, og tøm ham hvis han er fyldt.
 8. Lav en ny omgang kaffe hvis du tager det sidste. Undgå dog at lave 5 L hvis du sidder ene person om aftenen.
 9. Komfurene og ovnene skal altid stå frie hvis ikke de benyttes. Hvis I har noget mad der skal køle ned, så placer det venligst på bordet foran komfurene (tæt på Amanda), og smid evt. et skilt med jeres navn på.
 10. Af hensyn til brandsikkerhed må kantinen ikke forlades af madlaverne imens de tilbereder mad.
 11. At tage mad fra buffetten, kantinens køleskabe, automaterne m.m. uden at betale for det, betragtes som tyveri.
regler.txt · Last modified: 21-08-2020 11:56 (external edit)