User Tools


kantinemanual:start

Den store illustrerede kantinemanual

Kantinen på DIKU er både et dejligt og traditionsrigt sted. Vi er en af de sidste tilbageværende kantiner som er drevet udelukkende af studerende, en tradition der går tilbage til kantinens grundlæggelse i 1974. I kantinen kan du købe rugbrødsmadder og toast fra vores buffetkøleskabe og slik, chips og sodavand/øl fra automaterne. Næsten alt dette foregår ved selvbetaling, så husk (for Instituttets og Fædrelandets skyld) at betale for det du tager.

Kantinen tjener også som lokale til alle mulige sociale arrangementer og fester i institutregi. Vi sørger bl.a. andet for den årlige intromiddag for nye studerende, klippeklistredagen samt den traditionsrige julefrokost for ansatte og studerende på DIKU. Hvis du selv kunne tænke dig at benytte kantinen til festlige formål så tag et kig på udlånssiden.

Det praktiske ifbm. kantinen varetages af en håndfuld DIKU-studerende - kantinebestyrelsen. Det er os du kan komme og bede om hjælp hvis du er i tvivl om noget, eller det usandsynlige skulle hænde at din snack sidder fast i automaten. Vi er ellevilde til den slags.

Vi vil dog henvise dig til vores kantinemanual for at lære mere om processerne i kantinen, eller vores intromiddag i starten af studieåret.

Vi vil publicere flere artikler her i fremtiden. Følg evt. med på vores RSS feed.

Indholdfortegnlse

kantinemanual/start.txt · Last modified: 21-08-2020 11:56 (external edit)